Mobiiliystävälliset WordPress-kotisivujen suunnittelu ja toteutus

WordPress kotisivut yritykselle

Mobiiliystävälliset WordPress-kotisivujen suunnittelu ja toteutus.

Kotisivut yritykselle ja digitaalinen markkinointi

WauDesign Tampere

Kotisivujen suunnittelu palveluna

Etsitkö yrityksen tai yhdistyksen kotisivujen tekijää? Haluatko toteuttaa nettisivut kustannustehokkaasti, mutta ammattitaidolla. Tarjoamme sinulle kotisivujen suunnittelua, joka sisältää sivujen ulkoasun suunnittelun (ja tarvittaessa myös logon suunnittelun), sivujen koodaamisen niin, että pääset jatkossa muuttamaan sivujen tekstejä ja kuvia sekä halutessasi myös domainin rekisteröinnin ja sivujen ylläpidon sähköpostilaatikkoineen.

Jos tämä vaihtoehto voisi olla tarpeisiisi sopiva, niin tutustu palveluumme tarkemmin täältä.

Hakukoneoptimointi (SEO)

Onko sinulla jo kotisivut, mutta ne eivät näy toivotulla tavalla Googlen hakutuloksissa? Nykyisin, kun puhelinluettelon keltaiset sivut eivät ole kovin suosittu tiedonhaun kanava, niin kannattaa miettiä pitäisikö panostaa mieluummin kotisivujen hakukoneoptimointiin.

Toteutamme sivuillesi hakukoneoptimoinnin tyytyväisyystakuulla ja lupaamme, että tulet saamaan sivuillesi enemmän kävijöitä, jotka ovat oikeasti kiinnostuneita tarjoamastasi tuotteesta ja palvelusta. Jos etsit luotettavaa kumppania www-sivujesi hakukonenäkyvyyden parantamiseen, niin lue palvelumme tarkempi kuvaus täältä.

Verkkokaupan perustaminen

Oletko miettimässä verkkokaupan perustamista? Haluatko valita verkkokaupan perustamiseen ja markkinointiin kumppanin, jolla on kokemusta myös verkkokauppiaan arjesta ja joka on kasvattanut oman menestyvän verkkokaupan aivan alusta asti?

Jos sinulle on tärkeää, että perustamasi verkkokauppasi myös alkaa tuottamaan liikevaihtoa nopeasti ja haluat saada yhteistyökumppaniksi sekä verkkokaupan toteuttamisen ja markkinoinnin ammattilaisen että aidon verkkokauppiaan, niin lue täältä lisää verkkokaupan perustamisesta.

Yrityksen nettisivut 1450 € (alv. 0%)

Tyylikkäät ja nykyaikaiset www-sivut sinulle.

Suunnittele omat kotisivut helposti

Oletko tee se itse mies tai nainen ja tykkäätkö tehdä kotisivusi mieluummin itse? Tarjoamme sinulle kotisivujen suunnittelualustan, jonka avulla suunnittelet helposti yrityksellesi omat kotisivut. Hoidamme myös domainin rekisteröinnin ja teemme sinulle sähköpostiosoitteet valmiiksi tarpeesi mukaan. Kaikki tämä sisältyy edulliseen kuukausihintaan.

Voiko muutkin kuin ammattilaiset suunnitella näyttäviä ja ammattimaisia nettisivuja? Olemme tehneet sinulle helpot ja selkeät video-ohjeet, joita seuraamalla suunnittelet näyttävät kotisivut nopeasti – jopa yhdessä päivässä!

Katso tarkemmat hinnat ja palvelun tiedot täältä!

Perusta oma verkkokauppa helposti

Haaveiletko verkkokaupan perustamisesta ja haluat samaan aikaan sekä tyylikkään että helppokäyttöisen verkkokaupan tuotteittesi myyntiä varten? Vai oletko jo verkkokauppias, joka on kyllästynyt verkkokauppa-alustan rajoitteisiin, mutta et halua investoida suuria summia verkkokaupan suunnittelu- ja kehitystyöhön?

Nyt voit saada molemmat! Helppokäyttöisen verkkokauppa-alustan, jossa ei seinät ja katto tule vastaan. Olemme suunnitelleet verkkokaupparatkaisun WooCommerce-alustalle, jonka lisäksi saat kauttamme ammattimaisen verkkokauppateeman, jota voit muokata mieleiseksesi ilman minkäänlaista koodaustaitoa! Vaikeuksien ja ongelmien varalle olemme tehneet sinulle ohjevideot, joiden avulla pystyt suunnittelemaan verkkokaupan täysin itse. Katso lisää!

Edullinen logon suunnittelupalvelu myös meiltä

Jos et halua käyttää useita satoja euroja logon suunnitteluun, niin tutustu meidän palveluumme. Toteutamme logon yritykselle, yhdistykselle tai urheiluseuralle. Katso lisää logosuunnittelusta täältä.

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Kaarto LKV www-sivut

Kaarto LKV

WordPress-kotisivut Kaarto LKV kiinteistönvälitysyritykselle.

Mammas äitiysvaatteiden verkkokauppa

Mammas verkkokauppa

MyCashFlow verkkokaupan suunnittelu ja perustaminen, Google AdWords- ja Facebook-markkinointi.

Pallovalot verkkokaupasta edullisesti

Valopallot verkkokauppa

Valopallot.fi verkkokaupan suunnittelu ja digimarkkinoinnin toteutus.

Automotive Autohuolto Helsinki

Automotive Autohuolto

WordPress-kotisivut autohuoltoketjulle pääkaupunkiseudulla.

Turvakerroin turvasumuttimet

Turvakerroin verkkokauppa

Turvakerroin.fi verkkokaupan suunnittelu ja toteutus WordPress & WooCommerce alustalle.

Suojakalvotukku verkkokauppa

MyCashFlow verkkokaupan ja logon suunnittelu ja toteutus.

Samaskoru – Korut netistä

Samaskoru verkkokauppa

WooCommerce verkkokaupan ulkoasun uudistaminen.

Eura Events nettisivut

WordPress-nettisivut & tapahtumasivut Eura Events:lle.

Hakukoneoptimoidut nettisivut

Uusia sivuja ei kannata edes lähteä suunnittelemaan, jos hakukonenäkyvyyttä ei mietitä. Me olemme hakukoneoptimoinnin ammattilaisia ja päätyönä teemme 100 % riskitöntä hakukoneoptimoinia pääosalle asiakkaistamme. Pidämme huolen kotisivujesi teknisestä, sisäisestä ja ulkoisesta hakukoneoptimoinnista.

Nopeampi sivujen latausaika
72%
Pienemmät kuvatiedostot
56%
Paremmat Google-sijoitukset
87%
Enemmän kävijöitä sivuillesi
100%

Lisäpalveluna tarjoamme 100 % riskitöntä hakukonenäkyvyyttä, jossa laskutamme vasta asiakasta, kun yrityksen sivut näkyvät Googlen ensimmäisellä hakutulossivulla. Lisätietoa löydät tältä sivulta.

Seuraamme jatkuvasti asiakkaidemme hakukonesijoituksia, koska Google-näkyvyys on kaikistä tärkein tekijä kotisivujen suunnittelussa.

Responsiiviset WordPress kotisivut - WauDesign Tamperee

Responsiiviset kotisivut yrityksellesi

Valtaosa suomalaisista kuluttajista käyttää Internetiä mobiililaitteella kuten älypuhelimella tai tabletilla. Lisäksi Google on alkanut suosimaan hakutuloksissaan yrityksiä, joiden sivut ovat suunniteltu mobiiliystävällikiksi eli ne ovat responsiiviset kotisivut.

Kaikki toteuttamamme nettisivut suunnitellaan automaattisesti responsiivisiksi ja erittäin Google-ystävällisiksi. Saat myös responsiiviset kotisivut edullisesti kuukausisopimuksella!

Google Analytics auttaa sinua mittaamaan kävijämääriä

Google Analytics – Tulosten mittaamiseen

Asennamme myös sivuille Google Analytics -kävijäseurantatyökalun ja opastamme sen käytössä. Lisäksi haluamme, että asiakkaamme ovat tietoisia heidän Google-näkyvyydestään ja tarjoamme asiakkaillemme hakukonenäkyvyyden raportointityökalun 10:lle tärkeimmälle hakusanalle.

Kaikki sisältyy hintaan

Haluatko suunnitella sivusi itse?

Katso myös edulliset pakettimme, jolloin sinun ei tarvitse investoida nettisivujen suunnitteluun. Voit suunnitella näyttävät kotisivut itse video-ohjeidemme avulla.

Sinun tarvitsee vain toimittaa haluamasi tekstisisältö ja yrityksen logo

Autamme sinua tarvittaessa logon suunnittelussa ja sisällöntuotannossa.

Hoidamme puolestasi sivujen, domainin ja sähköpostien ylläpidon. Nämä kaikki siis sisältyvät edulliseen hintaamme. Toisin sanoen kotisivujen suunnittelupalvelu sisältää myös webhotellin.

Sinun ei tarvitse tietää mitään teknisiä asioita, vaan huolehdimme kaiken puolestasi. Lisäksi saat asiakaspalvelun puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen, joka auttaa sinua mahdollisissa ongelmatilanteissa.

WordPress kotisivut yritykselle

WordPress kotisivut ja webhotellipalvelu

WordPress on maailman suosituin nettisivujen julkaisujärjestelmä, johon on todella helppo päivittää kotisivujen muuttuvat tiedot. Sivujen sisällön päivittäminen yhtä helppoa, kuin käyttäisi tekstinkäsittelyohjelmaa.

Edulliset WordPress kotisivut

Hakukoneoptimoidut ja mobiiliystävälliset kotisivut yrityksellesi