Kotisivujen suunnittelun hinta

Katso hinnastosta sopivin vaihtoehto ja ota yhteyttä!

Kotisivut ja niiden hinta voi vaihdella todella paljon riippuen tekijästä. Yleensä kotisivujen suunnittelu maksaa noin 500 eurosta jopa yli 10 000 euroon saakka. WauDesign Tampere on keskittynyt ammattimaisten nettisivujen suunnitteluun kustannustehokkaasti ja nopeasti. Erikoisuutemme muihin toimijoihin on huippuosaaminen hakukoneoptimointiin, jonka avulla saamme asiakkaat näkymään hyvin Googlen hakutuloksissa. Eli autamme asiakkaitamme hankkimaan itselleen asiakkaita.

Osa yrittäjistä tykkää hahmotella ja suunnitella kotisivunsa itse, joten emme halua tyrkyttää suunnittelupalveluamme kaikille. Tämän takia kehitimme helpon kotisivupaketin, jonka avulla suunnittelet omat ammattimaiset kotisivut ilman, että sinun täytyy osata koodata yhtään. Tarjoamme suunnittelun avuksi ohjevideoita, joiden avulla suunnittelet omat nettisivusi kätevästi.

Kotisivujen hinnat

WordPress julkaisujärjestelmä nettisivuille

Tehonlähteenä suosittu WordPress

Suunnittelemme nettisivut maailman suosituimpaan julkaisujärjestelmään. Miksi valitsimme WordPress:n? Meille on kaikkein tärkeintä, että suunnittelemme työmme asiakasta varten. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta WordPress:n helppoudesta ja että henkilöt, jotka eivät ole tietokonevirtuooseja ovat osanneet käyttää sitä vaivatta.

WordPress julkaisujärjestelmä päivittyy myös usein ja on aina ajan tasalla. Se voidaan myös muokata erittäin nopeasti toimivaksi nettisivuksi, joka saadaan optimoitua Google-ystävälliseksi. Tällä saavutetaan kilpailuetua ja lopulta parempi hakukonenäkyvyys kuin kilpailijoillasi.

Verkkokauppa-alustana WooCommerce

Oletko suunnittelemassa menestyvän verkkokaupan perustamista? Oman verkkokauppiasuran aikana olemme testanneet useita eri verkkokauppa-alustoja sekä valmiita alustaratkaisuja että avoimen lähdekoodin verkkokauppaohjelmistoja. Näiden kaikkien testien ja kokemusten tuloksena olemme päätyneet käyttämään WordPressin WooCommerce -verkkokauppa-alustaa. Se on erinomainen valinta aloittelevalle verkkokauppiaalle ja se saadaan myös skaalattua isommaksi liiketoiminnan kasvaessa. Lue lisää verkkokauppapaketistamme täältä.

WooCommerce ja WordPress verkkokauppa edullisesti

Samaskoru.fi verkkokauppa

Korujen verkkokauppa

Turvakerroin.fi verkkokauppa

Turvasumutin verkkokauppa