Ammattilaisille

Enemmän asiakkaita freelancereille ja mainostoimistoille

Uusien asiakkaiden hankinta voi olla joskus haastavaa ja usein se on ainakin aika kallista. Olemassa oleville asiakkaille on helpompaa myydä lisää kuin aina etsiä uusia asiakkaita. Tämän takia haluamme auttaa sinua saamaan hyviä uusia asiakkaita helpommin, että sinä voisit käyttää suuremman osan ajastasi nykyisten asiakkaiden palvelemiseen ja sähköpostiisi tulevien tarjouspyyntöjen käsittelyyn.

Markkinoilta löytyy jo markkinointi- ja viestintäalan kilpailutuspalveluita ja ehkä käytätkin jotain niistä. Hieno juttu! Toivottavasti ne toimivat ja tuottavat sinulle myyntiä. Meidän mielestä nykyisissä palveluissa on yksi perustavanlaatuinen ongelma ja voit lukea siitä miten olemme ratkaisseet sen seuraavaksi.

Googlen-hakusijoitus-nro1

Miten erotumme muista?

Useimmat muut kilpailutuspalvelut keskittyvät vahvasti hintakilpailutukseen ja se ei ole aina hyvä juttu varsinkaan palvelun tuottajan kannalta. Jokaisen toimivan yrityksen täytyy tehdä katetta, että se pystyy palvelemaan asiakkaitaan hyvin. Tämä hintakilpailutus ei ole ollenkaan hyvä lähestymistapa, varsinkaan luovan alan työtehtäviin. 

Sen takia emme edes kysy asiakkailtamme projektin budjettia. Jo pelkästään budjetin kysyminen saa asiakkaat ajattelemaan, että tämän työnhän voisi saada vielä edullisemmin, jos budjetin määrittää pieneksi. Ja lopputuloksen tiedämmekin. Kumpikaan osapuoli ei ole tyytyväinen lopputulokseen. 

Haluatko helpostusta myyntiin ja uusasiakashankintaan?

Meidän mielestä luovan alan työt ovat yksilöllisiä ja jokaisella toimijalla on oma hintataso. Sen takia haluamme toimittaa asiakkaillemme tarjouksia alan ammattilaisilta niin, että hinta ei ole ensimmäinen valintakriteeri. Jos tämä kuulostaa sinusta yhtään järkevältä, niin silloin meidän yhteistyö voisi toimia. 

Välitämme asiakkaidemme tarjouspyyntöjä yhteistyökumppaneillemme, jotka haluavat saada lisää asiakkaita. Palvelun hinta on 19,90 €/kk (alv. 0%) eikä siinä ole mitään rajoituksia esimerkiksi tarjouspyyntöjen määrien suhteen. Ainoa asia, jota rajoitamme on se, että haluamme palveluun vain hyviä toimijoita, koska haluamme tarjota asiakkaillemme hyviä kumppaneita heidän projekteihinsa.

Jos koet, että olisit sopiva yhteistyökumppani, niin täytä alla oleva kumppanihakemus ja lähetä se meille, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja alat saamaan tarjouspyyntöjä kauttamme. 

Erikoistarjous: 49 € (alv. 0 %), 6 kk:n sopimus. Sopimus jatkuu hintaan 19,90 €/kk, jos palvelua ei irtisanota 6 kk:n aikana.