Kotisivujen hakukoneoptimointi

Kasvata liiketoimintaasi näkymällä paremmin Googlen hakutuloksissa.

Haluatko Googlen haussa ensimmäiselle sijalle?

Nykyaikana monen liiketoiminnan painopiste on siirtynyt Internetiin. Silloin on elintärkeää olla löydettävissä hyvin, eli toisin sanoen: olla Googlessa kärkisijoilla. Miten minun sivuni saataisiin hakukoneen kärkeen?

Asiakkaiden menestys on pitkän yhteistyön pohja

Jos vastasit otsikon kysymykseen myöntävästi, niin olet tullut oikealle sivulle. Voin nostaa sinun haluamasi www-sivut Googlen hakukoneen kärkisijalle. Haluan tästä palveluksesta luonnollisesti maksun, mutta toisin kuin monet muut, en vaadi maksua ennen kuin tulokset ovat nähtävissä. Yleensä kotisivujen hakukoneoptimoinnin tulokset näkyvät 1-2 kk:n päästä, eikä minusta ole reilua laskuttaa asiakasta tästä “viiveajasta”.

paikallinen-hakukoneoptimointi

Paikallinen hakukoneoptimointi

Tarjoaako yrityksesi palveluita tietyllä paikkakunnalla tai alueella? Tarjoan sinulle kilpailuedun, kun yrityksesi löytyy ensimmäisenä Googlesta omalla paikkakunnallasi. Tiedätkö mikä on reilua? Se, että tarjoan tätä hakukoneoptimointipalvelua ainoastaan yhdelle yritykselle tietyllä toimialalla/paikkakunta. Eli sinulla on todellinen kilpailuetu omalla pelikentälläsi!

Miksi hakukoneoptimointi kannattaa ottaa minulta?

1. Läpinäkyvyys

Palveluni on täysin läpinäkyvä, eli tarkoittaa sitä että maksat ainoastaan tuloksista. Palveluni perustuu ideaan, jossa sinun menestys turvaa meidän yhteistyön jatkon. Jos tulokset eivät miellytä sinua, voit irtisanoa yhteistyön välittömästi.

2. Tyytyväiset asiakkaat

3. reilu hinnoittelu

Maksat siitä alkaen, kun kävijät virtaavat kotisivuillesi!

Verkkokaupan hakukoneoptimointi

Haluatko voittaa kilpailijasi Googlessa ja kasvattaa myyntiäsi reilusti hakukoneoptimoinnin avulla? Jos et hallitse vielä Googlen kärkisijaa tärkeimillä hakusanoilla, niin näytän sinulle miksi se olisi tärkeää ja siihen kannattaisi panostaa.

Olen itse toiminut verkkokauppiaana yli 5 vuotta ja voin sanoa tietäväni siitä alasta aika paljon. Tämän takia haluan auttaa verkkokauppiaita voittamaan kilpailun netissä heidän omalla toimialallaan. Tiedätkö miksi menestyvä verkkokauppa löytyy aina Googlen kärjestä?

91,5 % Googlen käyttäjistä katsoo ainoastaan ensimmäisen sivun tulokset

Tämä tosiasia tarkoittaa sitä, että 10 ensimmäistä sivua näytetään Googlen ensimmäisellä sivulla. Jos sinun verkkokauppasi näkyy vasta toisella hakusivulla, niin sinua ei käytännössä ole olemassa, valitettavasti. Lue lisää hakukoneoptimoinnista tästä blogista.

Google AdWords

Voiko mainostamalla Google AdWords:ssa kompensoida huonoa sijoittumista luonnollisissa hakutuloksissa?

85 % Googlen käyttäjistä klikkaa luonnollisia hakutuloksia ja 15 % maksettuja AdWords-mainoksia

Tämäkin tilasto kertoo kuinka tärkeää on sijoittua hyvin luonnollisissa hakutuloksissa. Kuinka tärkeää se oikeasti on? Seuraavassa näytän tilaston vuodelta 2012, jossa on kerrottu miten klikkaukset jakautuvat ensimmäisen viiden hakutuloksen kesken:

Google hakukonesijoitus

Tilaston mukaan yli 75% klikkauksista menee kolmelle ensimmäiselle hakutulokselle. Tämän jälkeen sinua varmaan mitä tämä voi käytännössä tarkoittaa, jos en olekkaan vielä TOP 3 hakusijoilla. Seuraavassa esimerkki asiakkaastani, jonka hakukonesijoitus nousi sijalta 10 lyhyessä ajassa 2. Googlen sijalle.

Verkkokaupan nousu 10. sijalta -> 2. sijalle

1. Verkkokaupan käyntien määrä kasvoi

verkkokaupan käynnit

2. Verkkokauppaan tulleiden tilausten määrä kasvoi

3. Verkkokaupan kokonaismyynti kasvoi

Valitettavasti tähän kohtaan en voinut laittaa kuvaa tai kertoa tarkkaa euromääräistä myynnin kasvua. Verkkokaupan myynti kasvoi muutamassa viikossa vähän yli 70 %.

Haluatko sinäkin kasvattaa verkkokauppasi myyntiä?

Oletko valmis myös panostamaan todistetusti laadukkaaseen ja tehokkaaseen palveluun myyntisi kasvattamiseksi? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin katsotaan yhdessä voisiko tarjoamani palvelu sopia myös sinun verkkokaupallesi.