Responsiiviset WordPress kotisivut - WauDesign Tamperee

Responsiiviset kotisivut yrityksellesi

Valtaosa suomalaisista kuluttajista käyttää Internetiä mobiililaitteella kuten älypuhelimella tai tabletilla. Lisäksi Google on alkanut suosimaan hakutuloksissaan yrityksiä, joiden sivut ovat suunniteltu mobiiliystävällikiksi eli ne ovat responsiiviset kotisivut. Kaikki toteuttamamme nettisivut suunnitellaan automaattisesti responsiivisiksi ja erittäin Google-ystävällisiksi.

[fruitful_sep]

Helppoa nettisivujen ylläpitoa

WordPress kotisivut ja webhotellipalveluWordPress on maailman suosituin nettisivujen julkaisujärjestelmä, johon on todella helppo päivittää kotisivujen muuttuvat tiedot. Sivujen sisällön päivittäminen yhtä helppoa, kuin käyttäisi tekstinkäsittelyohjelmaa.

Lisäksi hoidamme puolestasi sivujen, domainin ja sähköpostien ylläpidon. Nämä kaikki siis sisältyvät edulliseen hintaamme. Toisin sanoen kotisivujen suunnittelupalvelu sisältää myös webhotellin.

Sinun ei tarvitse tietää mitään teknisiä asioita, vaan huolehdimme kaiken puolestasi. Lisäksi saat asiakaspalvelun puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen, joka auttaa sinua mahdollisissa ongelmatilanteissa.

[fruitful_sep]

Hakukoneoptimoinnilla (SEO) parempaa näkyvyyttä

Uusia sivuja ei kannata edes lähteä suunnittelemaan, jos hakukonenäkyvyyttä ei mietitä. Me olemme hakukoneoptimoinnin ammattilaisia ja päätyönä teemme 100 % riskitöntä hakukoneoptimoinia pääosalle asiakkaistamme. Pidämme huolen kotisivujesi teknisestä, sisäisestä ja ulkoisesta hakukoneoptimoinnista.

Lisäpalveluna tarjoamme 100 % riskitöntä hakukonenäkyvyyttä, jossa laskutamme vasta asiakasta, kun yrityksen sivut näkyvät Googlen ensimmäisellä hakutulossivulla. Lisätietoa löydät tältä sivulta.

Palvelualan hakukoneoptimointi
Seuraamme jatkuvasti asiakkaidemme hakukonesijoituksia, koska Google-näkyvyys on kaikistä tärkein tekijä kotisivujen suunnittelussa.

[fruitful_sep]

Tuloksia mitattavan analytiikan avulla

Asennamme myös sivuille Google Analytics -kävijäseurantatyökalun ja opastamme sen käytössä. Lisäksi haluamme, että asiakkaamme ovat tietoisia heidän Google-näkyvyydestään ja tarjoamme asiakkaillemme hakukonenäkyvyyden raportointityökalun 10:lle tärkeimmälle hakusanalle.

Google Analytics auttaa sinua mittaamaan kävijämääriä

[fruitful_sep]

Uusien nettisivujen hinta

Usein kotisivuprojektit maksavat satoja tai tuhansia euroja ja siitä huolimatta nettisivujen hakukonenäkyvyys jää monesti liian pienelle huomiolle. Koska teemme korkeatasoista hakukoneoptimointia, niin uskomme että sen sisällyttäminen nettisivujen hintaan on myös sinulle tärkeä asia. Ilman asiakkaita ei ole liiketoimintaa.

Haluamme tarjota sinulle edulliset, laadukkaat ja erinomaisella hakukonenäkyvyydellä olevat kotisivut ja tarjoamme sinulle uudet kotisivut hintaan:

39 €/kk (alv. 0%)

Kotisivujen kuukausihinta laskutetaan 6 kk:n laskutusjaksoissa. Jos haluat palvelun laskutettavan 3 kk:n laskutuksella, hinta on 45 €/kk (alv. 0%).

[fruitful_sep]

Yhteydenottopyyntö

Haluatko, että olemme sinuun yhteydessä? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin soitamme sinulle

[contact-form-7 id=”26″ title=”Yhteydenottolomake 1″]

[fruitful_sep]

Yrityksen kotisivut ja digitaalinen markkinointi

Responsiiviset eli mobiiliystävälliset kotisivut

Oletko suunnittelemassa nettisivujesi uudistamista tai onko sinulla hyvä liikeidea, jonka tueksi tarvitset tyylikkäät kotisivut ja tuloksellista digitaalista markkinointia? Jos sinulle on kaikkein tärkeintä tulokset, joita saat uusien kotisivujen ja markkinoinnin avulla, niin silloin WauDesign voi olla hyvä yhteistyökumppani tulevaan projektiisi.

 

waudesign-logoWauDesign Tampere toteuttaa sinulle kustannustehokkaasti yrityksen kotisivut ja Internet-markkinoinnin yli 7 vuoden kokemuksella. Meille on kaikkein tärkeintä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä yhteistyöhön ja he saavat todistetusti parempia tuloksia paremman Internet-näkyvyyden ansiosta. Tämän takia annamme palveluilemme täydellisen rahat takaisin -takuun. Maksat siis palvelustamme, jos olet aidosti tyytyväinen työn jälkeemme.

 

Kuinka paljon uudet kotisivut maksavat?

Tämä kysymys on varmasti sinunkin mielessäsi. Haastan sinut ajattelemaan nettisivuprojektin budjettia, niin että jaat sen kahteen osaan:

Itse suosittelen, että budjetti jaetaan tasan ja puolet siitä käytetään www-sivujen suunnitteluun ja toinen puoli käytetään Google-näkyvyyden hankkimiseen. Miksi suosittelen käyttämään 50 % rahoista johonkin muuhun kuin sivujen koodaamiseen? Minun mielestäni millekään yritykselle ei ole hyötyä uusista kotisivuista, jos yrityksellä ei ole suunnitelmaa, miten sivuille saadaan hankittua vierailijoita.

Hakukonenäkyvyydellä on merkitystä

Googlen-hakusijoitus-nro1

Useimpien toimialojen yrityksiä Googlataan merkittäviä määriä kuukausittain ja pelkästään näkymällä hyvin Googlen luonnollisten hakutulosten joukossa saadaan kasvatettua yrityksen myyntiä poikkeuksetta. Voit lukea tarkemmin hakukoneoptimoinnista tältä sivulta.