Tienaa rahaa netissä blogilla

Tästä aiheesta on kirjoitettu satoja tai tuhansia oppaita, eli tietoa on saatavilla valtavasti. Minä en kuitenkaan tule kirjoittamaan opasta siitä kahdesta syystä:

1. Useimmat oppaat ovat kirjoitettu siinä vaiheessa, kun kaikki suurimmat rahat on jo tehty ja sinulle jää vain kuihtunut mahdollisuus tienata.

2. En ole itse tienannut niin suurta summaa bloggaamalla, että olisin oikea henkilö kirjoittamaan sinulle menestysoppaan: Miten tienata rahaa blogilla.

Tienaa rahaa netissä

Kirjoitan tästä aiheesta kuitenkin siitä näkökulmasta, minkä parhaiden tiedän. Ymmärrän blogiyhteistyön mahdollisuudet mainostavan yrityksen näkökulmasta. Jos sinulla on oma blogi, niin sinua saattaisi kiinnostaa tietää, miten voit saada enemmän tuloja bloggaamalla? Se ei tule olemaan helppoa, mutta hyvät bloggaajat tekevät suuria summia rahaa kirjoittamalla yritysten tuotteista tai palveluista blogissaan.

Haluatko saada lisää rahaa mainoksilla ja yritysyhteistyöllä?

Ensimmäiseksi sinulla täytyy olla oma blogi. Toivottavasti olet kirjoittanut sinne enemmän kuin yhden esittelypostauksen. Jos olet kirjoittanut hyviä blogikirjoituksia ja näet, että yritykselle olisi hyötyä mainostaa tuotteitaan sinun blogissasi voit olla etsimäni bloggaaja. Selvennyksenä etsin siis useita hyviä bloggaajia, jotka eivät ole vielä saaneet omasta mielestään riittävästi tuloa bloggaamalla. Jos sinulla ei ole omaa blogia ja olet kuitenkin kiinnostunut aiheesta, niin kannattaa lukea tämä kirjoitus blogin perustamisesta.

Minulla on tarjota sinulle useiden yhteistyöyritysten tuotteita ja palveluita testattavaksi. Jos olet kiinnostunut tienaamaan bloggaamalla, niin lähetä sinun yhteystietosi ja blogisi www-osoite alla olevalla lomakkeella, niin olen sinuun yhteydessä tarkemmin.

Haluan tehdä yritysyhteistyötä blogissani

Jaa tämä artikkeli:

Suosittuja artikkeleita:

Mainostajille
Sivustollamme teemme mielellämme yhteistyötä teemaan liittyen muun muassa brändien, alan yritysten, verkkokauppojen sekä blogien kanssa.

Mainostajille ja yhteistyökumppaneille meillä ei ole kiinteitä hintoja, vaan keskustelemme hinnoista aina tapauskohtaisesti, niin että lopputulos on varmasti molemmille osapuolille kannattava.

Jos haluat avata keskustelun mahdollisesta yhteistyöstä, niin jätä meille viestiä.