Aava & Bang logo

Aava & Bang

Markkinoinnin uusi uskaliaampi aika käynnistyy Aava & Bangin ja Bermudan yhdistyessä.

Olisi helppoa jäädä paikoilleen. Tehdä sitä missä olemme hyviä ja toivoa sen riittävän myös tulevaisuudessa. Meille se ei kuitenkaan riitä, emmekä me halua sen riittävän asiakkaillemme. Meillä on uskallus uusiutua. Meillä on kyky nähdä ja tehdä asiat toisin. Meillä on rohkeus työntää myös asiakkaitamme ohi pelon ja mukavuusalueen — kohti sitä pistettä, jossa muutos tapahtuu.

Me ratkaisemme ongelmat tässä ja nyt. Saamme aikaiseksi tuloksia, mutta horisontissa siintää aina pitkän aikavälin menestys ja kestävä kasvu. Me tarjoamme asiakkaillemme kaiken sen, mitä on totuttu saamaan markkinointitoimistolta. Tähän me emme kuitenkaan tyydy.

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen. Yhdessä rakennamme sisältä vahvoja brändejä, erottuvaa B2B-markkinointia ja Suomen parasta työyhteisöviestintää. Synnytämme merkityksellisiä tarinoita, jotka herättävät tunteita työntekijöissä ja asiakkaissa. Saamme yritykset ja osaajat loistamaan.

Jos uuden äärellä ei jännittäisi, emme olisi aidosti luomassa mitään uutta, mitään ainutlaatuista. Meillä on vakaa pohja, jonka päälle rakennamme.

Markkinoinnin uusi uskaliaampi aika on alkanut Aava & Bangin ja Bermudan yhdistyessä. Ota kiinni, nyt mennään!