Valokki Design on visuaaliseen viestintään erikoistunut markkinointitoimisto ja toteutan graafiset työt nopeasti ja laadukkaasti. Valokki Design on oikea kumppani silloin kun olet vasta perustanut yrityksen, teillä on tapahtumassa omistajavaihdos tai haluatte virkistää olemassa olevaa ilmettä. Haluan olla mukana toteuttamassa luovia tekoja, lisätä ihmisten hyvinvointia ja tuoda vapautta työskentelyyn.

Olen Heidi Haapa-aho (os. Alamikkelä), kokenut markkinointiviestinnän ammattilainen, yrittäjä ja graafikko. Minulla on pian 20 vuoden kokemus markkinoinnin ja myynnin parissa. Olen yrittäjänä myös Oulun Kaihdinpalvelussa.

Palvelen ilolla ja ystävällisyydellä, huumoria unohtamatta. Saan inspiraation työhöni luonnosta, urheilusta, vapaudesta, leijasurffauksesta ja asiakkaiden monipuolisista toimialoista.

Autan yrittäjiä ja markkinoinnin ammattilaisia luomaan visuaalisia ilmeitä, joiden avulla yritykset muistetaan. Luon ilmeet aina tarpeeseen ja asiakkaalle sopivalla tavalla, siitä syystä tyylini on selkeyden lisäksi aina asiakaskohtainen. Yhteistyöverkoston avulla luon myös laajempien projektien markkinointimateriaalit.