Suomen Digimarkkinointi Oy:lla luomme asiakkaillemme kasvua digitaalisella markkinoinnilla oman MRACE®-markkinointimallimme mukaisesti.

Olemme toimineet vuodesta 2012 lähtien, ja jo vuodesta 2014 eteenpäin olemme tuplanneet liikevaihtomme joka toinen vuosi.

MRACE®-markkinointimallimme keskiössä ovat digitaalisuus ja mitattavuus. Hyödynnämme asiakkaidemme kanssa myös ketteryyden ja growth hackingin toimintamallejamme, joiden avulla varmistamme asiakkaidemme digitaalisen liiketoiminnan kehittymisen sekä markkinoinnin tuloksellisuuden euroissa.

Olemme Great Place to Work -sertifioitu yritys ja Suomen kolmanneksi paras työpaikka vuonna 2020 (sarjassa pienet yritykset). 100 % työntekijöistämme sanoo, että kokonaisuudessaan SDM on erittäin hyvä työpaikka.

Toimimme niin verkkokauppojen, kasvuyritysten kuin kansainvälisten konsernien kumppanina. Asiakkaamme ovat äänestäneet meidät Vuoden Toimisto -kisan voittajaksi vuosina 2020 ja 2021, ja 100 % asiakkaistamme suosittelee meitä.

Meidän Big Hairy Audacious Goal on työllistää 150 upeaa digitoveria ja kasvaa samalla Euroopan parhaaksi työpaikaksi.

Rekrytoimme digitaalisen markkinoinnin kokeneita ammattilaisia sekä uran alkuvaiheilla olevia osaajia mm. some-, seo-, sisältömarkkinointi-, Google Ads-, analytiikka- ja verkkosivu -tiimeihimme!